Vieraalla maalla kannattaa ottaa mukaan opas

Toimimme neuvonantajana, konsulttina ja projektipäällikkönä teollisten kumppanuuksien rakentamisessa ja yhteistyön luomisessa kahden tai useamman organisaation välille. Me autamme, olipa yrityksesi pieni ulkomaille pyrkivä startup tai liiketoimintasuunnitelmaa kehittävä ja uuteen maahan investoiva suuryritys, jolla on uusi kumppaniverkosto.

Uuteen maahan lähdettäessä kaikki aloittavat ilman valmista verkostoa. Yleensä omien kontaktien ja infrastruktuurin rakentaminen tyhjästä ei ole välttämätöntä eikä kustannustehokasta. Tässä kohtaa me astumme kehään.

Asiantuntevaa osaamista ja valmiita yhteyksiä yrityksellesi Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa, Balkanilla ja Lähi-Idässä.

Suuri tai monimutkainen projekti teollisessa yhteistyössä?

Moniin suuriin sopimuksiin liittyy vaatimuksia elinkaaripalvelujen perustamisesta, tuotannon osan lokalisoimisesta tai muusta yhteistyöstä paikallisten yritysten kanssa. Autamme yritystäsi löytämään oikeat kumppanit ja solmimaan hyviä sopimuksia. Voimme myös edustajanasi hoitaa koko projektin – vastuussa projektinhallinnasta ja raportoinnista.

Paikallisten palveluorganisaatioiden rakentaminen

Teollisuustuotteita toimitettaessa elinkaaren tukipalvelut ovat elintärkeitä. Ne ovat yleensä pakollisia, ja huoltotiimien lennättäminen ympäri maailmaa ei yleensä ole järkevää ajankäytön tai budjetin kannalta. Autamme etsimään kumppaneita, joiden avulla voit järjestää jälkimarkkinapalvelut paikallisesti. Tämä on parempi ratkaisu sekä yrityksesi imagolle että tulokselle.

Yrityksellesi tarjoamme:

Verkostomme valmiina töihin. Meillä on laaja hyvien yhteyksien verkosto, jonka avulla löydämme yrityksellesi sopivat kumppanit. Meillä saattaa jopa olla tarvittava asia valmiina ja testattuna, joten kannattaa ainakin kysyä. Säästä aikaa ja vähennä vääriin kumppaneihin luottamisen riskiä – osaamistamme ja kokemustamme hyödyntämällä pääset nopeammin tuloksiin.

Huippuluokan asiantuntemusta. Pronecon on nuori yritys, jonka kokemuspohja on paljon sen historiaa pidempi ja kattavampi. Olemme harjoittaneet kansainvälistä liiketoimintaa vuosikymmenien ajan eri puolilla maailmaa. Tiedämme, miten asiat hoidetaan, päätökset tehdään ja kestävää yhteistyötä rakennetaan. Tästä syystä tunnemme myös yleiset sudenkuopat ja sen, miten ne vältetään.

Avaimet käteen -ratkaisu tai vain tarvittavat osat. Ymmärrämme, että yrityksillä on hyvin erilaisia tarpeita eri puolilla maailmaa ja eri tilanteissa. Sen vuoksi palvelumme mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Voimme hoitaa koko projektin puolestasi tai olla vain tietyn vaiheen työrukkanen.

Tartumme toimeen ja hoidamme asiat. Emme pelkää liata käsiämme. Olemme tulleet tekemään tietyn työn, ja hoidamme sen huolella.

Tee töitä kanssamme!

Asiat lähtevät rullaamaan nopeimmin, kun soitat meille. Katsotaan, miten voimme auttaa.

Timo Louhe
toimitusjohtaja
puh. 040 869 6578