Yrityksen kasvu uusille markkinoille

Autamme yrityksiä kasvamaan kohdemarkkinoillemme ja vakiinnuttamaan toimintansa siellä tehokkaasti ja turvallisesti. Laajaan verkostoomme kuuluu sekä suuria että pieniä teollisia toimijoita, jotka ovat valmiita lisäämään myyntiään.

Esittelemme teidät mielellään toisillenne. Ja kun asiat alkavat rullata, voimme myös toimia yrityksesi edustajana tietyillä markkinoilla – joko projektin ajan tai pitkällä aikavälillä.

Asiantuntevaa osaamista ja valmiita yhteyksiä yrityksellesi Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa, Balkanilla ja Lähi-Idässä.

Tuotannon ulkoistus tai laajennus?

Kun yrityksesi kysyntä alkaa kasvaa ja kuljetus- tai valmistuskustannukset nousta, tuotantolaitoksen perustaminen lähemmäksi markkinoita saattaa antaa tarvittavan kilpailuedun. Jos rakennat oman tuotantolaitoksen, autamme löytämään sopivan paikan ja käynnistämään toiminnan. Jos haluat kumppaneita, etsimme yhteyksiemme avulla yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat – olivatpa vaatimuksesi mitä tahansa.

Tarvitsetko ulkopuolisen yrityksesi silmiksi?

Joissain tapauksissa toimimme lokalisointiprojektissa asiakkaamme edustajina. Tämä on yleistä varsinkin projektin alussa, kun yrityksellä ei vielä ole omaa organisaatiota maassa. Jos organisaation tarve on vain lyhytaikainen, Pronecon voi olla organisaatiosi.

Yrityksellesi tarjoamme:

Verkostomme valmiina töihin. Meillä on laaja hyvien yhteyksien verkosto, jonka avulla löydämme yrityksellesi sopivat kumppanit. Meillä saattaa jopa olla tarvittava asia valmiina ja testattuna, joten kannattaa ainakin kysyä. Säästä aikaa ja vähennä vääriin kumppaneihin luottamisen riskiä – osaamistamme ja kokemustamme hyödyntämällä pääset nopeammin tuloksiin.

Huippuluokan asiantuntemusta. Pronecon on nuori yritys, jonka kokemuspohja on paljon sen historiaa pidempi ja kattavampi. Olemme harjoittaneet kansainvälistä liiketoimintaa vuosikymmenien ajan eri puolilla maailmaa. Tiedämme, miten asiat hoidetaan, päätökset tehdään ja kestävää yhteistyötä rakennetaan. Tästä syystä tunnemme myös yleiset sudenkuopat ja sen, miten ne vältetään.

Avaimet käteen -ratkaisu tai vain tarvittavat osat. Ymmärrämme, että yrityksillä on hyvin erilaisia tarpeita eri puolilla maailmaa ja eri tilanteissa. Sen vuoksi palvelumme mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Voimme hoitaa koko projektin puolestasi tai olla vain tietyn vaiheen työrukkanen.

Tartumme toimeen ja hoidamme asiat. Emme pelkää liata käsiämme. Olemme tulleet tekemään tietyn työn, ja hoidamme sen huolella.

Tee töitä kanssamme!

Asiat lähtevät rullaamaan nopeimmin, kun soitat meille. Katsotaan, miten voimme auttaa.

Timo Louhe
toimitusjohtaja
puh. 040 869 6578