Projektinhallintaa ulkomaisessa ympäristössä

Pronecon on erikoistunut suuriin projekteihin. Omat projektimme sisältävät teollisen mittakaavan yhteistyön rakentamista ja liiketoimintojen tai yksiköiden lokalisointia uusille alueille tai maille. Voimme myös toimia yrityksesi nimettynä projektinhallintaresurssina projektin tarpeiden mukaan.

Asiantuntevaa osaamista ja valmiita yhteyksiä yrityksellesi Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa, Balkanilla ja Lähi-Idässä.

Projektinhallintapalvelut

Kun yrityksesi tarvitsee henkilön, joka osaa johtaa sekä sisäisiä että ulkoisia resursseja ja pitää asiat hallinnassa, ota yhteyttä. Työskentelemme kanssasi kahdella eri tavalla.

Vastuun ottaminen – vastuullinen projektinhallinta

Pronecon on tottunut toteuttamaan suuria teollisia projekteja useiden ulkoisten ja sisäisten kumppanien kanssa. Kun yrityksesi projekti saapuu alueellemme, otamme sen mielellämme johtaaksemme ja hoidamme asiaa kuin omaamme. Asiakkaillesi ja kumppaneillesi vaikutamme yrityksesi omalta toimijalta. Sinulle olemme kumppani, jonka vastuulla on pitää projekti aikataulussa, sopimusrajoissa ja kannattavana.

Hoitakaa tämä asia puolestamme – ulkoisena resurssina toimiminen

Hoidamme mielellämme myös pienempiä kokonaisuuksia puolestanne. Voimme esimerkiksi käydä puolestanne alustavat keskustelut ennen yrityksesi oman henkilöstön mukaantuloa tai ajaa alas hankalaksi muodostuneen liiketoiminnan. Oli tilanne mikä tahansa, me autamme mielellämme.

Yrityksellesi tarjoamme:

Verkostomme valmiina töihin. Meillä on laaja hyvien yhteyksien verkosto, jonka avulla löydämme yrityksellesi sopivat kumppanit. Meillä saattaa jopa olla tarvittava asia valmiina ja testattuna, joten kannattaa ainakin kysyä. Säästä aikaa ja vähennä vääriin kumppaneihin luottamisen riskiä – osaamistamme ja kokemustamme hyödyntämällä pääset nopeammin tuloksiin.

Huippuluokan asiantuntemusta. Pronecon on nuori yritys, jonka kokemuspohja on paljon sen historiaa pidempi ja kattavampi. Olemme harjoittaneet kansainvälistä liiketoimintaa vuosikymmenien ajan eri puolilla maailmaa. Tiedämme, miten asiat hoidetaan, päätökset tehdään ja kestävää yhteistyötä rakennetaan. Tästä syystä tunnemme myös yleiset sudenkuopat ja sen, miten ne vältetään.

Avaimet käteen -ratkaisu tai vain tarvittavat osat. Ymmärrämme, että yrityksillä on hyvin erilaisia tarpeita eri puolilla maailmaa ja eri tilanteissa. Sen vuoksi palvelumme mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Voimme hoitaa koko projektin puolestasi tai olla vain tietyn vaiheen työrukkanen.

Tartumme toimeen ja hoidamme asiat. Emme pelkää liata käsiämme. Olemme tulleet tekemään tietyn työn, ja hoidamme sen huolella.

Tee töitä kanssamme!

Asiat lähtevät rullaamaan nopeimmin, kun soitat meille. Katsotaan, miten voimme auttaa.

Timo Louhe
toimitusjohtaja
puh. 040 869 6578